JCommerce partnerem technologicznym Silesia Marathon

JCommerce już czwarty rok z rzędu wspiera imprezę Silesia Marathon w charakterze partnera technologicznego.

Specjaliści firmy odpowiedzialni są za utrzymanie strony internetowej wydarzenia, systemu do mailingu oraz rejestracji indywidualnych kont biegaczy. Silesia Marathon to nie jedyna impreza sportowa, którą wspiera JCommerce. Niecały miesiąc temu firma była współorganizatorem 5. edycji biegu charytatywnego Katowice Business Run.

JCommerce angażuje się w takie wydarzenia nie tylko technologicznie, ale też sportowo. W tegorocznym Silesia Marathon wystartuje aż 16 biegaczy z JCommerce, w tym także przedstawiciele Zarządu.

To już mój trzeci start w Silesia Marathon, ale to nie znaczy, że emocje będą mniejsze. Tegoroczny finał na świeżo otwartym Stadionie Śląskim będzie bez wątpienia ogromną atrakcją dla wszystkich uczestników. Nie tylko tych ze Śląska. Osobiście będę gościł u siebie kolegę z Warszawy, który podkreślił, że takiej mety, ja ta w tym roku, nie może przegapić. Gratuluję organizatorom wydarzenia spektakularnej mety maratonu, a samorządowi województwa śląskiego ukończenia ogromnej inwestycji, na którą wszyscy czekaliśmy z taką niecierpliwością. Cieszę się, że JCommerce może być ponownie patronem tego wydarzenia.” – komentuje Piotr Zyguła, Prezes JCommerce SA.